Bereikbaarheid

Vanaf A12 / Utrechtsebaan

Houd links aan bij de splitsing en rij door op de A12 / E30, volg de borden naar Den Haag / Zoetermeer / Waddinxveen.Gebruik een willekeurige rijstrook om linksaf de Zuid Neem afslag 2 richting Prins Clauslaan.Houd links aan om door te gaan op de Prins Clauslaan.Sla linksaf naar de Bezuidenhoutseweg.Flauwe bocht naar rechts om op de Bezuidenhoutseweg te blijven (borden naar Centraal station).Weg vervolgen naar Herengracht.Sla linksaf naar Fluwelen Burgwal.Burrata Turfmarkt ligt op loopafstand van de Fluwelen Burgwal.

Vanaf A44 / Wassenaar

Volg de Rijksstraatweg / N44, borden Wassenaar-Zuid / Den Haag.Gebruik de 2e vanaf de linkerrijstrook om linksaf de Boslaan / A12 op te slaan (borden naar Rotterdam / Utrecht / Amsterdam / A4).Neem de afslag richting Boslaan.Weg vervolgen naar de Boslaan.Sla rechtsaf naar de Bezuidenhoutseweg.Flauwe bocht naar rechts om op de Bezuidenhoutseweg te blijven (borden naar Centraal station).Weg vervolgen naar Herengracht.Sla linksaf naar Fluwelen Burgwal.Burrata Turfmarkt ligt op loopafstand van de Fluwelen Burgwal.

Kaart en route

map

Routebeschrijving

Parkeren

Er is voldoende parkeergelegenheid op straat (betaald parkeren). Daarnaast kunt u ook een parkeerplaats reserveren voor de hele avond in parkeergarage Helicon (Zwarteweg 40) voor slechts €5,- met Dinner Parking. Klik hier voor meer informatie.Vacatures

Bij Burrata zijn wij altijd op zoek naar horecatalenten. Zoek jij een (bij)baan waar je snel geld kunt verdienen, met ruime werktijden en een flexibel rooster? Stuur dan je CV met motivatiebrief naar work@pizzaburrata.nl en wie weet werk jij straks wel voor de leukste Italiaanse horecagroep van Den Haag!

Solliciteer direct


Openingstijden

Maandag11:00-22:00
Dinsdag11:00-22:00
Woensdag11:00-22:00
Donderdag11:00-22:00
Vrijdag11:00-22:00
Zaterdag16:00-22:00
ZondagGesloten
Openingstijden keuken
Maandag t/m vrijdag vanaf 12.00 uur
Zaterdag vanaf 16.00 uurContact