Burrata Turfmarkt

Concept

Een bezoek aan hartje Den Haag is niet compleet zonder een lunch, ‘aperitivo’ of diner bij restaurant Burrata aan de Turfmarkt. Nergens vind je zoveel passie en liefde voor de Italiaanse keuken als hier. Antipasti, pizza’s, pasta en meer, aangevuld met het beste Italiaanse assortiment aan wijnen en bieren.

Of je nu wilt afspreken met collega’s voor een gezellige afterwork-borrel of met je wederhelft voor een romantische diner voor twee. Met een bezoek aan Burrata aan de Turfmarkt maak je zeker weten indruk.

Zin in iets heerlijks van Burrata, maar dan voor thuis? Burrata to Go is het antwoord! Elke dag een wisselende maaltijd en altijd vers bereid.

Italian Streetfood

Bij binnenkomst valt je oog direct op de grote vitrine gevuld met gegrilde groentes, olijven, verse salades en sandwiches. Dit gedeelte is nieuw toegevoegd aan het concept: Italian Streetfood. Focaccia’s, piadini’s of pizzapunten voor de snelle trek. En terwijl je wacht op je bestelling kun je je Italiaans opvijzelen door één van de Italiaanse kranten door te bladeren.

Slow Food

Alleen de lekkerste, meest pure en eerlijke ingrediënten worden gebruikt in de keuken van Burrata. De chefs werken volgens het ‘Slow Food’ principe. Slow Food is een wereldwijde beweging die bestaat uit mensen die staan voor good, clean & fair food.

Good staat voor kwaliteit, smaakvol, gezond. Clean voor productieprocessen die geen schade veroorzaken aan de omgeving. Fair voor het bereikbaar zijn voor iedereen, toegankelijke prijzen voor consumenten, gezonde voorwaarden en marge voor producenten.

De Menukaart

Groepen

Het restaurant helemaal voor je alleen hebben? Of een gedeelte ervan? Het organiseren van een event is nog nooit zo leuk geweest. Want wat de aanleiding ook is, jouw wensen en onze creativiteit maken de mogelijkheden eindeloos! Neem contact op met onze event experts via e-mail turfmarkt@pizzaburrata.nl of telefonisch 070-2195080.

Vacatures

Bij Burrata zijn wij altijd op zoek naar horecatalenten. Zoek jij een (bij)baan waar je snel geld kunt verdienen, met ruime werktijden en een flexibel rooster? Stuur dan je CV met motivatiebrief naar work@pizzaburrata.nl en wie weet werk jij straks wel voor de leukste Italiaanse horecagroep van Den Haag!

Solliciteer direct

Reserveren