Burrata Goudenregenplein

Concept

Als je toe bent aan een echte ‘thuis weg van huis’ ervaring dan ben je bij Burrata aan het Goudenregenplein aan het juiste adres! Niet alleen op een zaterdagavond met je wederhelft of een zondagmiddag aperitivo met vrienden. Maar ook een doodgewone woensdagavond wordt er leuker van.

Nergens vind je zoveel passie en liefde voor de Italiaanse keuken als hier. Antipasti, pizza’s, pasta en meer, aangevuld met het beste Italiaanse assortiment aan wijnen en bieren.

Zin in iets heerlijks van Burrata, maar dan voor thuis? Onze pizza’s en pasta’s zijn ook af te halen in ons restaurant.

Enoteca

Een avond doorbrengen in een wijnkelder, omringd door de mooiste wijnen. Dat klinkt toch als een feestje? Onze Enoteca bij Burrata aan het Goudenregenplein is af te huren voor een stijvol privé-diner of borrel.

Wil je meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of loop even binnen en vraag onze medewerkers.

Zij geven je graag een rondleiding!

Slow Food

Alleen de lekkerste, meest pure en eerlijke ingrediënten worden gebruikt in de keuken van Burrata. De chefs werken volgens het ‘Slow Food’ principe. Slow Food is een wereldwijde beweging die bestaat uit mensen die staan voor good, clean & fair food.

Good staat voor kwaliteit, smaakvol, gezond. Clean voor productieprocessen die geen schade veroorzaken aan de omgeving. Fair voor het bereikbaar zijn voor iedereen, toegankelijke prijzen voor consumenten, gezonde voorwaarden en marge voor producenten.

De Menukaart

Groepen

Het restaurant helemaal voor je alleen hebben? Of een gedeelte ervan? Het organiseren van een event is nog nooit zo leuk geweest. Want wat de aanleiding ook is, jouw wensen en onze creativiteit maken de mogelijkheden eindeloos! Neem contact op met onze event experts via e-mail sales@pizzaburrata.nl of telefonisch 070-2195080.

Catering

Ook op locatie staat Burrata voor je klaar. Van een tasty lunch tot een compleet verzorgde borrel of een authentiek italiaans diner. En dat alles aangevuld met de mooiste Italiaanse wijnen. Hebben we je interesse gewekt en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met ons via catering@pizzaburrata.nl of bel 070 219 50 80.

Catering Menu

Vacatures

Bij Burrata zijn wij altijd op zoek naar horecatalenten. Zoek jij een (bij)baan waar je snel geld kunt verdienen, met ruime werktijden en een flexibel rooster? Stuur dan je CV met motivatiebrief naar work@pizzaburrata.nl en wie weet werk jij straks wel voor de leukste Italiaanse horecagroep van Den Haag!

Solliciteer direct