Burrata Kortenaerkade

Concept

De marmeren tafels, meterslange bar, hoge ramen, het fijne uitzicht en het fraaie terras maken van Burrata aan de Kortenaerkade een restaurant waar iedereen zich thuis voelt. Schuif aan voor een fris ontbijt, een tasty lunch, een gezellige aperitivo of een diner om je vingers bij af te likken.

Burrata aan de Kortenaerkade is dé ideale plek om met vrienden af te spreken als je gezellig wilt bijkletsen of met je wederhelft voor date-night. De aperitivo draait om onze wijnen, bieren en cocktails. De indrukwekkende ‘wijn-wand’ gevuld met de meest mooie wijnen zorgt ervoor dat je niet uitgekeken raakt.

Zin in iets heerlijks van Burrata, maar dan voor thuis? Onze pizza’s en pasta’s zijn ook af te halen in ons restaurant.

Enoteca

Een ochtend, middag of avond doorbrengen in onze 'spazio privato' is een insprirerende beleving. Een ruimte omgeven door glas en met uitzicht op het restaurant en de meterslange wijnwand. Of het nu gaat om een productpresentatie, meeting, brainstormsessie of een zakelijke lunch of diner, Burrata maakt van elke belangrijke gebeurtenis een unieke beleving. Wil je meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of loop even binnen en vraag onze medewerkers. Zij geven je graag een rondleiding!

Slow Food

Alleen de lekkerste, meest pure en eerlijke ingrediënten worden gebruikt in de keuken van Burrata. De chefs werken volgens het ‘Slow Food’ principe. Slow Food is een wereldwijde beweging die bestaat uit mensen die staan voor good, clean & fair food.

Good staat voor kwaliteit, smaakvol, gezond. Clean voor productieprocessen die geen schade veroorzaken aan de omgeving. Fair voor het bereikbaar zijn voor iedereen, toegankelijke prijzen voor consumenten, gezonde voorwaarden en marge voor producenten.

De Menukaart

Groepen

Het restaurant helemaal voor je alleen hebben? Of een gedeelte ervan? Het organiseren van een event is nog nooit zo leuk geweest. Want wat de aanleiding ook is, jouw wensen en onze creativiteit maken de mogelijkheden eindeloos! Neem contact op met onze event experts via e-mail sales@pizzaburrata.nl of telefonisch 070-2195080.

Catering

Ook op locatie staat Burrata voor je klaar. Van een tasty lunch tot een compleet verzorgde borrel of een authentiek italiaans diner. En dat alles aangevuld met de mooiste Italiaanse wijnen. Hebben we je interesse gewekt en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met ons via catering@pizzaburrata.nl of bel 070 219 50 80.

Catering Menu

Vacatures

Bij Burrata zijn wij altijd op zoek naar horecatalenten. Zoek jij een (bij)baan waar je snel geld kunt verdienen, met ruime werktijden en een flexibel rooster? Stuur dan je CV met motivatiebrief naar work@pizzaburrata.nl en wie weet werk jij straks wel voor de leukste Italiaanse horecagroep van Den Haag!

Solliciteer direct