Goudenregenplein

Burrata Den Haag is gelegen aan het Goudenregenplein in Den Haag. Burrata Den Haag biedt een kwalitatief totaalconcept met een à-la-carterestaurant, een bar inclusief borrel zitgelegenheden en een buiten terras. De twee aanééngeschakelde gedeeltes van Burrata hebben elk hun eigen sfeer maar dezelfde stijlvolle uitstraling.

Burrata Den Haag is zeven dagen per week geopend. Elke donderdag wordt er van 17.00u tot 20.00u een ‘Aperitivo’ georganiseerd waar men tijdens dit borreluur kan genieten van heerlijke Italian drinks en bites. Elke laatste donderdag van de maand wordt de Aperitivo getransformeerd naar een XL editie met live muziek of DJ act. Binnenkort wordt er een tweede vestiging van deze succesformule geopend in de binnenstad van Den Haag.

Wijnkelder

Wijnliefhebbers opgelet; Uniek aan Burrata Goudenregenplein is de exclusieve wijnkelder ook wel bekend als de ‘Secret Wine Cave’. In de wijnkelder zijn verschillende geïmporteerde Internationale wijnen te ontdekken, van jong naar zeer oudere kostbare wijnen. De wijnkelder bevat een eigen bar inclusief biertap, zit-en staanplaatsen voor in totaal max. 50 personen, een eigen muziekinstallatie en beamer faciliteiten.

Wijncursussen

Sinds een aantal maanden organiseert Burrata officieel erkende wijncursussen via Het Wijninstituut (SDEN 2 & 3)

De wijnkelder is ook af te huren voor een groepsdiner, privé aangelegenheden, vergaderingen, proeverijen en borrels.